Presidentskifte och Melwin Jonesutdelning

Leif Jönsson, välkänd av många inom Lions, har åter valts till president för Lions Club Södra Gärds fiskalåret 2016-2017. Det är fjärde gången som Leif åtar sig detta viktiga uppdrag. Här lämnar avgående president Christer Järlesäter över uppdraget i samband med klubbens sommarfest.

IMG_3516

Vid samma tillfälle fick Eva Mårtensson mottaga Melwin Jones förtjänsttecken för sitt stora engagemang, där hon inför flera julmarknader och påskhelger samlat Lady Lions för att planera och tillverka allehanda julgrupper, påskris m.m. Eva är en ivrig supporter av Lions.Tack till Leif och Eva för deras insatser – både de som varit och de som ligger framöver.

IMG_2055

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *